Geen app nodig

Veel planningstool en platform maken gebruik van hun eigen App. Het nadeel daarvan is dat jouw flexwerkers deze App ook daadwerkelijk op hun smartphone moeten gaan installeren. Dit gebeurd in veel gevallen niet waardoor je bereik bij lange na niet toereikend is. Met RecruiterApp is installatie van een aparte app niet meer nodig. Als uitzendbureau kan je automatische berichten versturen via WhatsApp en / of e-mail. Zowel WhatsApp als email hebben een dusdanig bereik dat jouw dienst altijd gelezen wordt. Dit helpt jou bij het efficiënt communiceren van al jouw diensten voor jouw flexwerkers.

👋 Meer informatie? Neem dan contact op.

Flexsoftware, totaaloplossing
voor uitzendbureaus

Flexsoftware is gespecialiseerd in het maken van uitzendsoftware specifiek voor uitzendbureaus. Wij ontwikkelen en koppelen naadloos je website, matchtool, urenregistratie en verloningssoftware zodat jouw bedrijfsproces efficiënt werkt. Onze software oplossingen blinken uit in techniek, gebruiksgemak, veiligheid en vindbaarheid op het internet.

Franck Antonides

Meer weten over deze functionaliteit? Ik vertel je er graag meer over!

050 – 800 32 85 info@recruiterapp.nl

Wij staan graag voor je klaar

Ons team bestaat uit software ontwikkelaars met kennis van de uitzendbranche. Zij worden enthousiast door slimme software te ontwikkelen dat het werk van uitzendbureaus leuker en eenvoudiger maakt.

  • 5 slimme en gebruiksvriendelijke software diensten
  • Enthousiast ontwikkelteam in Nederland
  • Al meer dan 3.000 actieve gebruikers

Op de hoogte blijven van onze updates?

Flexsoftware update #1 Steeds meer uitzendbureaus weten ons te vinden waardoor wij hard groeien…

Inschrijven nieuwsbrief